aanbieding hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Met de Libelle Voordeelpas krijg je het hele jaar door korting bij veel winkels, webshops en op vakanties.

Het is niet meer mogelijk om een Libelle Voordeelpas aan te vragen. Mocht je vragen hebben, kun je eventueel contact opnemen met de klantenservice.

  1. Je krijgt korting door de kortingscode eenvoudig te kopiëren en te plakken in het veld ‘kortingscode’, in het winkelmandje. Bij een aantal webshops wordt de korting automatisch verrekend. Dit staat dan duidelijk in de pop-up die verschijnt als je naar de webshop gaat.
  2. Bij sommige fysieke winkels krijg je korting op vertoon van de Libelle Voordeelpas. Indien dit het geval is, staat dit duidelijk in de pop-up die verschijnt wanneer je naar de betreffende partnerpagina gaat.
  3. Omdat er regelmatig nieuwe winkels, webshops, speciale acties en leuke extraatjes bij komen, is het handig om regelmatig op libellevoordeelpas.nl te kijken voor het overzicht. Log altijd even in om de nieuwste codes te checken, want ze worden regelmatig vernieuwd.
  4. Veel shop plezier!

Kom je er niet uit? Om je snel te helpen vind je hier een uitgebreider overzicht van veelgestelde vragen over de Libelle Voordeelpas, het verkrijgen van voordeel en je account.